Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Συμπαράταξη για την ανατροπή στην Πελοπόννησο - Η Πελοπόννησος γυρίζει σελίδαΟι Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2014, θα κρίνουν το μέλλον της Πελοποννήσου αλλά και την πορεία της Ελλάδας προς την έξοδο από την κρίση.

Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα υπό την απειλή μιας ολοκληρωτικής κατάρρευσης. Η μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, κατ’ εντολή της Τρόικας, φτωχοποιεί τον ελληνικό λαό, ακρωτηριάζει μισθούς και συντάξεις, πολλαπλασιάζει την ανεργία, απαλλοτριώνει τη  μικρομεσαία ιδιοκτησία, υπερφορολογεί τους αδύναμους, αποσαθρώνει τον ελληνικό παραγωγικό ιστό.
 ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΟΥΧΤΕΛ!
Η Πελοπόννησος βρίσκεται στη δίνη αυτής της καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής.  Η πολιτική του συστήματος Τατούλη, με τις ΕΟΖ, την κεντρική διαχείριση απορριμμάτων ενάντια σε κάθε ήπια, φιλική προς το περιβάλλον λογική, με την αδιαφάνεια και τις ακραίες αντιδημοκρατικές πρακτικές και τις χυδαίες και προσβλητικές επιθέσεις ενάντια σε κάθε αντιπολιτευτική φωνή είναι οι ενδεικτικά μερικές από τις εκφάνσεις της κρίσης αυτής. Η χαρακτηριστικότερη, και σε συμβολικό επίπεδο, έκφραση του σχεδίου αυτού είναι η ιδιότυπη συγκυβέρνηση της Πελοποννήσου με την παρουσία του κ. Φούχτελ. 
Το όραμά μας για την Πελοπόννησο βρίσκεται στον αντίποδα αυτής της νοσηρής κατάστασης και συνδυάζει την πρόταση για πραγματική ανάπτυξη και τη διαφάνεια στη δημοκρατική άσκηση εξουσίας.

Καλούμε τους Αρκάδες και τους Πελοποννήσιους, πέρα από στενές κομματικές διαχωριστικές γραμμές, να συνταχθούν ενεργά και να αγωνιστούν μαζί μας για να συναντηθεί η Πελοπόννησος με το  μέλλον που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας.

Επιστροφή