Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ


                             Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ  Σαράντου
                           Υποψηφίου  Βουλευτή  Αρκαδίας
                   ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 
                      
                     ΔΗΛΩΣΗ  24 - 4 - 2012  
                                   
  Και με την ψήφο μας υπερασπίζουμε τη δημόσια  περιουσία


Η συνεχής και με προκλητικό τρόπο υπονόμευση της ΔΕΗ τα τελευταία δέκα χρόνια απ’ όλες τις κυβερνήσεις και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν φέρει την Επιχείρηση στα πρόθυρα της χρεωκοπίας.
Σήμερα η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και η πώληση λιγνιτικών της Μονάδων βρίσκεται στην τελική φάση προώθησης με βάση τις αποφάσεις που έχει συμφωνήσει στο Μνημόνιο 2 η Κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικας.
Μπροστά στις εκλογές της 6ης Μαΐου συνεχίζεται η διαδικασία για την πώληση των λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ.
Η δήλωση πριν λίγες μέρες του κ. Βενιζέλου περί αναμονής της απόφασης του Ευρωδικαστηρίου μετά την προσφυγή της ΔΕΗ και η πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Σαμαρά περί χαμηλής σήμερα τιμής - και η αναπαραγωγή τους τοπικά από υποψηφίους Βουλευτές Αρκαδίας - υπηρετούν εκλογικές σκοπιμότητες «ψαρεύοντας» σε θολά νερά.
Τώρα είναι η ώρα να εκφράσουμε όλοι την αντίθεσή μας και να βρεθούμε σε αγώνα για την αποτροπή των σχεδίων της Κυβέρνησης και της Τρόικας ενάντια στη πώληση των Μονάδων της ΔΕΗ - μεταξύ των οποίων και της Μεγαλόπολης 3 - που οδηγεί στη διάλυση της ΔΕΗ, αχρηστεύοντας έναν πυλώνα ανάπτυξης μετά από την καταστροφική οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας.
Τώρα είναι η ώρα για την ανατροπή της αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής, για μια άλλη πολιτική που θα αποδεσμεύει τη χώρα από την τρόικα και τα μνημόνια, σε σύγκρουση με τις πολιτικές της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, την εθνικοποίηση - κοινωνικοποίηση των Κοινωφελών Επιχειρήσεων για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Η ηλεκτρική ενέργεια είναι Κοινωνικό αγαθό και δεν χαρίζεται σε κανένα.
Η διαμελισμένη και ιδιωτικοποιημένη ΔΕΗ, δεν θα έχει τίποτε να προσφέρει στους πολίτες της χώρας. Η χώρα μας έχει ανάγκη από μια σύγχρονη, 100% Δημόσια, Ενιαία,  ανασυγκροτημένη ΔΕΗ, που θα λειτουργεί αποκλειστικά με αναπτυξιακά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά κριτήρια.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, οι πολίτες του Νομού μας μπορούν και πρέπει και με την ψήφο τους να ματαιώσουν τα σχέδια τους, για να υπερασπιστούμε αποτελεσματικά τη δημόσια περιουσία, για την σωτηρία της ΔΕΗ, της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού.

Ψήφο στο Ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας.

Επιστροφή