Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος του Χαραλάμπους
Γεννήθηκε στο Λευκοχώρι Γορτυνίας και διαμένει στην Τρίπολη. Συνταξιούχος του ΟΤΕ. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗ.Κ.ΚΙ. Υποψήφιος Βουλευτής με το ΔΗ.Κ.ΚΙ το 1996 και το 2000.





ΖΑΧΑΡΙΑΣ Κωνσταντίνος του Παναγιώτη
Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1954. Είναι γιατρός Πνευμονολόγος με διδακτορικό τίτλο και υπηρετεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Από το 1998 είναι πρόεδρος της Ένωσης γιατρών ΕΣΥ του Νομού Αρκαδίας. Ήταν μέλος της τελευταίας αιρετής διοίκησης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης (1986-1990). Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 και 2006 ήταν υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό «ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΝ». Ανένταχτος στο χώρο της Αριστεράς.





ΚΩΛΕΤΤΗ Τούλα του Νικολάου
Γεννήθηκε το 1980 στα Δολιανά Κυνουρίας. Έγγαμη με ένα παιδί. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άστρους. Πτυχιούχος γαλλικών. Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος. Σήμερα διδάσκει γαλλικά. Ανένταχτη στο χώρο της Αριστεράς.






ΜΑΝΤΗΣ Αθανάσιος του Χρήστου.
Γεννήθηκε το 1957 στο Κατσίμπαλη Γορτυνίας. Την τετραετία 1982-1986 διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Κατσίμπαλη. Από το 1984 ως εργαζόμενος στο χώρο της ΔΕΗ ασχολήθηκε ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου Ορυχείων - Σταθμών (Σ.Ο.Σ) ΔΕΗ Μεγαλόπολης και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας. Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 και 2006 ήταν υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό «ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΝ». Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΣΥΝ.




ΣΤΑÏΚΟΣ Χρήστος του Δημητρίου.
Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1979. Ήταν μαθητής στο Πειραματικό Γυμνάσιο και στο 2ο Λύκειο Τρίπολης. Σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα του Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών Χημείας του ΑΠΘ, καθώς και αντιπρόεδρος των μεταπτυχιακών φοιτητών του Χημικού Αθηνών. Δραστηριοποιείται σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ.

1 σχόλιο:

αστυάνακτας είπε...

καλή δύναμη σ.-καλό αγώνα...να τα λέμε

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας.

Επιστροφή