Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΘΑΝ. ΠΕΤΡΑΚΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ»

Η Γραμματεία της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» αποφάσισε στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης της παράταξης να είναι ο Θανάσης Πετράκος, Νομαρχιακός ύΣμβουλος Μεσσηνίας, επικεφαλής του Συνδυασμού «Συνεργασία για τη Μεσσηνία».

Η απόφασή μας αυτή πάρθηκε αφού συνεκτιμήθηκαν η ανάγκη να δοθεί με τον πιο επαρκή τρόπο η εκλογική μάχη απέναντι στον υποψήφιο της Ν.Δ. και τον κοινό υποψήφιο ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ, οι δυνατότητες, η γνώση των προβλημάτων της περιφέρειας και της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης και η αγωνιστική πορεία και δράση του υποψήφιου περιφερειάρχη.

Απευθύνουμε και πάλι κάλεσμα εκλογικής συνεργασίας σε όλες τις συσπειρώσεις και παρατάξεις που κινούνται στο χώρο της σύγχρονης ριζοσπαστικής αριστεράς και οικολογίας και με τις οποίες είμαστε σε ένα συνεχή διάλογο. Τα προβλήματα της περιφέρειας και του λαού της Πελοποννήσου και η σημερινή πολιτική και αυτοδιοικητική συγκυρία απαιτούν την πιο ευρεία συνεργασία, συμπόρευση και κοινή δράση στη βάση των κοινών προγραμματικών στόχων και θέσεων.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» καλεί σε συμπόρευση και συνεργασία όλους τους αγωνιζόμενους πολίτες της Περιφέρειας που συναντηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στους κοινούς αγώνες, όλες τις αριστερές ριζοσπαστικές και οικολογικές δυνάμεις. Όλες τις δυνάμεις που συμφωνούν στους προγραμματικούς άξονες και στόχους της παράταξής μας, για να συγκροτηθεί ένα ευρύ μέτωπο ανατροπής και δημιουργίας, ικανό να ανατρέψει τις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης και της τρόικας, αλλά και το συντηρητικό πολιτικό κατεστημένο της περιφέρειάς μας και να επιβάλει πολιτικές προς όφελος του λαού της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας.

Επιστροφή