Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΑΝ. ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΟΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (28-9-2010)

Όχι στο ξεπούλημα και την κατάργηση του ΟΣΕ. Ναι σε νέο σύγχρονο Δημόσιο σιδηρόδρομο στην Πελοπόννησο.


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος επικεφαλής στην «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κώστα Γρατσέα, Αγγελίνα Χατζοπούλου και Δήμητρα Σιαηλή - Μπακούρη μετά την επίσκεψη του στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άργους και μετά τη συνάντηση του με τους απεργούς δήλωσε:

Η παρουσία μας σήμερα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άργους δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση μας στο αγώνα των εργαζομένων του Ο.Σ.Ε οι οποίοι βρίσκονται σε κινητοποίηση για να μην περάσει το καταστροφικό σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου.

Οι δυνάμεις που συγκροτούμε την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου έχουμε όλα αυτά τα χρόνια ως βασικό θέμα προτεραιότητας την διεκδίκηση ενός νέου σύγχρονου Δημοσίου Σιδηροδρομικού δικτύου για την Πελοπόννησο. Είμαστε κατηγορικά αντίθετοι με το σχέδιο κυβέρνησης να κλείσει το σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου και να ξεπουλήσει την περιουσία του Ο.Σ.Ε.

Απαιτούμε άμεσα να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της γραμμής που έχει ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια και δεν έχει τελειώσει.

Απαιτούμε άμεσα να προχωρήσουν οι μελέτες για τον εκσυγχρονισμό του Δικτύου της Πελοποννήσου με την κατασκευή γραμμής κανονικού εύρους και ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Άργους - Ναυπλίου και σ’ όλο το V της Πελοποννήσου.

Για μια φορά ακόμα τονίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη της Πελοποννήσου χωρίς σύγχρονο δημόσιο σιδηρόδρομο.


Το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας.

Επιστροφή