Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟ Β/Ν ΣΤΑΘΜΟ "ΒΟΣΥΝΙΩΤΗ" ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(21/9/2010)



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ




Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το Βρεφονηπιακό Σταθμό «Βοσυνιώτη» στην Τρίπολη δήλωσε:


Περίπου είκοσι χρόνια λειτουργεί στην Τρίπολη ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Βοσυνιώτη» με υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, υπό δυσμενέστατες συνθήκες, με μεγάλο αίσθημα ευθύνης των εργαζομένων, καλύπτοντας σοβαρές κοινωνικές ανάγκες των εργαζομένων της Τρίπολης.

Το σημαντικό και αδιαμφισβήτητο αυτό έργο που επιτελείται στο χώρο αυτό, στέκει μετέωρο τα τελευταία χρόνια, αφού τα χρήματα της Νομαρχίας, από τα προνιακά της προγράμματα, δεν επαρκούν για την ομαλή λειτουργία του Σταθμού και οι εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο του 2009.

Επιβάλλεται άμεσα να βρεθεί οριστική λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία του Σταθμού προς όφελος των εργαζόμενων οικογενειών της Τρίπολης, η οποία παρουσιάζει μεγάλες και σημαντικές ελλείψεις διαθεσιμότητας χώρων για την φύλαξη και φροντίδα των παιδιών.

Η σημαντική προσφορά των Βρεφονηπιακού Σταθμού πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Καλούμε την Ν.Α Αρκαδίας να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες (ολοκλήρωση έκδοσης άδειας λειτουργάς, κ.λ.π) ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Σταθμού και να υπάρξει η καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων.

Θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την απρόσκοπτη λειτουργία του Σταθμού προς όφελος των εργαζόμενων οικογενειών.


Το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας.

Επιστροφή